Training &

Opleiding.

Onze kennis over digitale marketing delen wij graag met jou!
Trainer Nathan
Expertise
Social Media
Leer ik er wat van?

Een online marketing training die aansluit bij jouw bedrijf.

Word jij helemaal wild van woorden als SEA, Analytics, Social, CRO en ROAS en wil je hier meer over weten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het online marketinglandschap verandert ontzettend snel. In de afgelopen jaren zijn er diverse ontwikkelingen geweest. Bij Digital Raise hebben we deze ontwikkelingen meegemaakt en doormiddel van slimme strategieën en tactieken is hier op ingespeeld.

Deze jaren aan ervaring en kennis komt goed van pas bij nieuwe ontwikkelingen, trends en campagnes. Wij vinden het belangrijk om deze kennis met jou te delen. Daarom bieden wij trainingstrajecten en opleidingstrajecten aan om jou bij te scholen over diverse online marketing aspecten. Benieuwd hoe?

Voordelen van onze online marketing trainingen en opleidingen

1
Waarborg kennis binnen jouw eigen bedrijf.
2
Leer van ervaren digitale marketing consultants.
3
Kennis over diverse aspecten van online marketing.
4
Ontdek nieuwe trends.
5
Volledig op maat gemaakt traject.
Gepersonaliseerde trainingen en opleidingen
Stap 1.

niveau
bepalen

We moeten eerst weten met wie we te maken hebben. Op basis van een kennismaking, zicht op de wensen en interviews met de kandidaten bepalen we het niveau en wat voor soort traject we adviseren.
Stap 2.

inrichting
traject

Samen ontwikkelen we een traject op maat. Dit kan een eenmalige training, zelf te volgen programma of meerdaagse opleiding inclusief praktijkdagen zijn.
Stap 3.

uitvoering
traject

Op basis van het gekozen traject worden de kandidaten opgeleid en getoetst. We sluiten af met viermoment. Uiteraard staan we standby mochten en nog vragen zijn nadat het traject is afgerond.

communal access

A quiet and communal space to come together and get things done.
Starting from
$115/mo
  • 5 Unique Items
  • 5 Product Variations
  • Great Support
We helpen je digitaal te groeien!

Innovate
Automate
Move

Forward.

Waar we onder andere goed in zijn.

Strategisch & Tactisch Advies

Wij begeleiden in het vertalen van bedrijfs naar marketingdoelstellingen. De volgende stap is het ontwikkelen van een media kanaalstrategie geplot op een kraakheldere marketing funnel. Vanuit dit sterke, digitale fundament prioriteren en plannen we de initiatieven.
Lees verder

Media inkoop & Analytics

Met een gedegen meetstrategie kunnen we toetsen welke best practices uit het medialandschap positief effect hebben op de gewenste doelstellingen. Verder helpen wij je graag verder met je media inkoop. Wij zijn experts in Analytics, Tag Manager, SEA, Social, Display en Video.
Lees verder

low-Code Development

Binnen enkele weken ben je online met een hoogwaardige Webflow website of Shopify webshop? Via low-code development zetten wij in mum van tijd een website naar wens neer of valideren wij laagdrempelig een nieuw concept, zonder hoge investering.
Lees verder

Recruitment Marketing

Nieuw personeel vinden is nog niet zo makkelijk. In sommige sectoren is het een erg lastige zaak. De vraag is dan hoe je op een effectieve, geautomatiseerde manier mensen kunt benaderen, zodat je zelf tijd hebt om te focussen op de kwalitatieve gesprekken. Wij kunnen je daarbij helpen.
Lees verder
Direct contact met ons opnemen?

Stuur ons een bericht.

Wij sturen je zo snel mogelijk een bericht terug.
Bedankt! We sturen je zo snel mogelijk een berichtje terug.
Oeps! Dat ging niet helemaal goed. Probeer het opnieuw.