Media inkoop &

Analytics.

Data gedreven media inkoop en optimalisatie.

Waar blinken wij in uit?

Google Analytics 4
Implementatie
Meten is weten. Wij zorgen er daarom voor dat alle betaalde media kanalen ook daadwerkelijk terugkomen in al je overige inzichten.
Search Engine
Advertising
Een goede basis van je media strategie met Search. Mensen zijn op zoek naar jou en of relevante zoektermen waarop je aanwezig wilt zijn. Wij zorgen ervoor dat jij dat ook bent.
Social Media
Advertising
Social media is hot en altijd in ontwikkeling. Wij helpen je aanwezig te zijn op Facebook, Instagram, LinkedIn, TikTok of Snapchat. Net wat past bij jouw bedrijf en doelgroep.
Display & Native
Advertising
Wordt zichtbaar op relevante websites en apps en laat je naamsbekendheid en website verkeer groeien. Wordt niet afhankelijk van dure fixed deals, wij kopen realtime display & native advertenties in.

Jouw doelstellingen omgevormd in

Media & Analytics.

Een online media inkoop strategie die aansluit bij jouw bedrijf.
Of het nu gaat om een B2B of B2C vraagstuk. Wij zijn er om jouw digitale media inkoop een boost te geven. Hierbij zijn we van mening dat dit begint met sterke bedrijfsdoelstellingen die we vervolgens vertalen naar goed meetbare en realistische online marketing- en mediadoelstellingen.

We geloven in data gedreven online marketing tactieken om een naadloze klantreis te creëeren.
Datagedreven online marketing strategieën

Voordelen van onze online marketing strategie

1
Bottomline sturing, zodat je precies weet wat en hoeveel bijdraagt aan je doelstellingen.
2
Meten is weten. We zorgen ervoor dat al je media inzet ook goed gemeten wordt.
3
Constant optimaliseren, zodat het uiterste uit alle camagnes wordt gehaald.
4
Blijven testen en innoveren. Zo blijf je vooruitstrevend en haal je het uiterste uit elke euro.
5
Communicatie. Wij draaien niet alleen je campagnes, maar nemen je ook mee in wat we doen. Zo weet je precies wat wel of niet goed rendeert.
Stap 1.

hygiene check

Voordat we van start gaan onderzoeken we welke online advertising activiteiten er al zijn gevoerd, of de kanalen en meetinstrumenten juist zijn ingericht en waar verbeteringen nodig zijn. Een goede basis is het halve werk!
Stap 2.

strategie & KPI's

Met behulp van een KPI framework bepalen we het hoofddoel, ofwel de North Star Metric. Daarnaast bepalen we subdoelstellingen aan de hand van de klantreis. Vervolgens definiëren we de belangrijkste KPI's die basis vormen van de mediastrategie en kanaalkeuze's.
Stap 3.

Mediaplanning

Op basis van het KPI framework bepalen we de doelgroep, boodschap en kanalen die ingezet worden per fase van de klantreis. We werken een gedetailleerd testplan uit om te valideren welke advertentie tactieken het beste bijdragen aan jouw bedrijfsdoelstelling(en).

communal access

A quiet and communal space to come together and get things done.
Starting from
$115/mo
  • 5 Unique Items
  • 5 Product Variations
  • Great Support
We helpen je digitaal te groeien!

Innovate
Automate
Move

Forward.

Waar we onder andere goed in zijn.

Strategisch & Tactisch Advies

Wij begeleiden in het vertalen van bedrijfs naar marketingdoelstellingen. De volgende stap is het ontwikkelen van een media kanaalstrategie geplot op een kraakheldere marketing funnel. Vanuit dit sterke, digitale fundament prioriteren en plannen we de initiatieven.
Lees verder

Media inkoop & Analytics

Met een gedegen meetstrategie kunnen we toetsen welke best practices uit het medialandschap positief effect hebben op de gewenste doelstellingen. Verder helpen wij je graag verder met je media inkoop. Wij zijn experts in Analytics, Tag Manager, SEA, Social, Display en Video.
Lees verder

low-Code Development

Binnen enkele weken ben je online met een hoogwaardige Webflow website of Shopify webshop? Via low-code development zetten wij in mum van tijd een website naar wens neer of valideren wij laagdrempelig een nieuw concept, zonder hoge investering.
Lees verder

Recruitment Marketing

Nieuw personeel vinden is nog niet zo makkelijk. In sommige sectoren is het een erg lastige zaak. De vraag is dan hoe je op een effectieve, geautomatiseerde manier mensen kunt benaderen, zodat je zelf tijd hebt om te focussen op de kwalitatieve gesprekken. Wij kunnen je daarbij helpen.
Lees verder
Direct contact met ons opnemen?

Stuur ons een bericht.

Wij sturen je zo snel mogelijk een bericht terug.
Bedankt! We sturen je zo snel mogelijk een berichtje terug.
Oeps! Dat ging niet helemaal goed. Probeer het opnieuw.