strategisch & Tactisch

advies.

Online marketing consultancy voor iedere organisatie die vastloopt in haar digitale groeiproces.

Online groei advies die aansluit bij jouw bedrijf.

Wij zijn de perfecte partner voor jouw bedrijf als het gaat om strategisch en tactisch advies. Wij zijn ervaren professionals met diepgaande kennis van marketing, communicatie en technologie.

Wij werken nauw met jou samen om een advies te ontwikkelen die aansluit bij jouw bedrijf, merk, doelstellingen en budget. Samen kijken we naar de krachten en zwaktes van jouw organisatie, naar je concurrentie, de behoeftes van jouw doelgroep en relevante ontwikkelingen die spelen in de markt. Met onze systematische aanpak vormen we een advies en plan van aanpak om doeltreffend digitale groei te realiseren.
De marketing doelstellingen bepalen
Gefeliciteerd, je campagne was een succes!
Groei in omzet
+25% groei
Bottom line sturing
Datagedreven online marketing strategieën

Voordelen van onze online marketing strategie

1
Eén duidelijk geformuleerde bedrijfsdoelstelling (North Star Metric).
2
Een heldere vertaling van doelstellingen naar acties en gewenste resultaten.
3
Helpt de organisatie data gedreven te sturen en prioriteiten te stellen.
4
Uitgewerkt in een overzichtelijk framework, wat ondersteund in de dagelijkse operatie.
5
Zorgt voor grip op digitale groei en geeft inzicht in aan welke touwtjes je als organisatie kan trekken om digitale groei te bereiken.
We helpen je digitaal te groeien!

Innovate
Automate
Move

Forward.

Stap 1.

Inzichten
vergaren

We moeten eerst weten met wie we te maken hebben. We nemen een kijkje in de keuken, wat ons helpt bij het uitvoeren van een relevante marktanalyse.
Stap 2.

Objectives & Key Results (OKR) sessie

Samen ontwikkelen we een overzicht waarin we de hoofddoelstelling formuleren van jouw bedrijf en wat de belangrijkste drijfveren zijn voor groei en succes.
Stap 3.

Groei
Initiatieven

De basis staat. Aan de hand van de inzichten en OKR sessie stellen we groei initiatieven op. Op basis van de verwachte bijdrage aan de hoofddoelstelling prioriteren en plannen we welke initiatieven we als eerst gaan oppakken.

communal access

A quiet and communal space to come together and get things done.
Starting from
$115/mo
  • 5 Unique Items
  • 5 Product Variations
  • Great Support

Waar we onder andere goed in zijn.

Strategisch & Tactisch Advies

Wij begeleiden in het vertalen van bedrijfs naar marketingdoelstellingen. De volgende stap is het ontwikkelen van een media kanaalstrategie geplot op een kraakheldere marketing funnel. Vanuit dit sterke, digitale fundament prioriteren en plannen we de initiatieven.
Lees verder

Media inkoop & Analytics

Met een gedegen meetstrategie kunnen we toetsen welke best practices uit het medialandschap positief effect hebben op de gewenste doelstellingen. Verder helpen wij je graag verder met je media inkoop. Wij zijn experts in Analytics, Tag Manager, SEA, Social, Display en Video.
Lees verder

low-Code Development

Binnen enkele weken ben je online met een hoogwaardige Webflow website of Shopify webshop? Via low-code development zetten wij in mum van tijd een website naar wens neer of valideren wij laagdrempelig een nieuw concept, zonder hoge investering.
Lees verder

Recruitment Marketing

Nieuw personeel vinden is nog niet zo makkelijk. In sommige sectoren is het een erg lastige zaak. De vraag is dan hoe je op een effectieve, geautomatiseerde manier mensen kunt benaderen, zodat je zelf tijd hebt om te focussen op de kwalitatieve gesprekken. Wij kunnen je daarbij helpen.
Lees verder
Direct contact met ons opnemen?

Stuur ons een bericht.

Wij sturen je zo snel mogelijk een bericht terug.
Bedankt! We sturen je zo snel mogelijk een berichtje terug.
Oeps! Dat ging niet helemaal goed. Probeer het opnieuw.