Recruitment

Marketing.

Nieuwe collega's vinden op een persoonlijke manier.

Wij hebben een andere kijk op het vinden van kandidaten.

1
Een volledig geautomatiseerde flow, waardoor jij je kan focussen op het persoonlijke contact.
2
Persoonlijke touch in onze strategie, waardoor men het gevoel krijgt dat de functie op hun lijf is geschreven.
3
Ervaring in verschillende sectoren, zodat we nog beter weten waar jij naar zoekt.
4
Koppeling met verschillende systemen, waardoor we jouw bestaande proces nauwelijks vestoren.
5
Volledig op maat gemaakt traject. Van landingspagina, sollicitatieformulier, campagnes tot aan de uiteindelijke kandidaat op jouw stoep.
recruitment op een persoonlijke manier
Luuk de Vulling
Kandidaat
Functie
Kwalitatieve lead?

Enorm lastig gekwalificeerde mensen te vinden.

Het vinden van nieuw personeel kan een uitdaging zijn voor veel verschillende sectoren. Dit kan te wijten zijn aan een combinatie van factoren die momenteel spelen in de arbeidsmarkt.

In de horeca is er bijvoorbeeld een tekort aan personeel door de impact van de coronapandemie, waardoor veel werknemers de sector hebben verlaten. Hierdoor is het voor horecabedrijven lastig om vacatures ingevuld te krijgen.

Ook in de zorgsector is er een tekort aan personeel. Dit komt onder andere door een vergrijzende samenleving en de toenemende zorgvraag. Daarnaast spelen factoren zoals de hoge werkdruk en de emotionele belasting van het werk een rol bij het vinden van nieuw personeel in de zorg.

Verder is er in de technologische sector een groot tekort aan geschoold personeel. De vraag naar technologische talenten groeit snel, terwijl het aanbod van gekwalificeerd personeel achterblijft. Dit leidt tot grote concurrentie tussen bedrijven om de beperkte pool aan talent.

Het vinden van nieuw personeel is dus geen gemakkelijke opgave en het vereist een strategische aanpak van werving en selectie. Bedrijven moeten creatieve manieren bedenken om potentiële werknemers te bereiken en te overtuigen om voor hen te komen werken. Daar helpen wij bij. Wij zorgen voor een volledig geautomatiseerde flow, waardoor jij je kan focussen op de persoonlijke touch.

Stap 1.

Wie zoek je?

Maak persona's, waar je echt naar op zoek gaat. Dit is jouw doelgroep en zijn de collega's waar je naar op zoek bent. Dit is de input voor de volledige digitale strategie. Deze persona's ga je vervolgens digitaal benaderen. Hier heb je wat expertise voor nodig, maar na goed onderzoek kom je een eind.
Stap 2.

Landingspagina

Creëer een persoonlijke landingspagina, waar men zich mee kan conformeren. Daarnaast moet het overzichtelijk zijn en goed converteren. Een goede landing is nog niet zo makkelijk. Je moet nadenken over de flow, het verhaal en of de pagina converteert. Gaandeweg optimaliseer je dit, zodat de drempel zo laag mogelijk wordt voor de potentiële kandidaten.
Stap 3.

Content is key!

Goede content en een goede marketing campagne zijn cruciaal om de doelgroep te bereiken. Dit is eigenlijk altijd zo, maar bij het vinden van nieuw personeel is dat nog belangrijker. Naast het feit dat de stijl moet passen bij jouw bedrijf, moet het ook een stukje vertrouwen uitstralen. Men moet een goed gevoel krijgen bij je bedrijf en dus ook echt de behoefte hebben om te klikken.
Stap 4.

aanvullende info

Bepaal welke aanvullende pagina's je wilt ontwikkelen. Vragenlijsten om je kandidaten alvast beter te leren kennen of pagina's met uitleg over de functie. Deze pagina's kun je ook goed verwerken in jouw geautomatiseerde email flow.
Stap 5.

Juiste Opvolging

Ontwikkel geautomatiseerde, maar wel persoonlijke opvolging, zodat de belangrijkste informatie op het juiste moment bij de potentiële collega's komt. Denk daarbij aan persoonlijke, geautomatiseerde email flows (of maar net wat er nodig is). Automatiseer het volledige proces, zodat je, je kunt focussen op het optimaliseren van de content en campagnes.
Stap 6.

Speeddates

Plan bijeenkomsten of speed dates om de kandidaten persoonlijk te leren kennen. Zo kun je meerdere kandidaten op één dag ontvangen en het toch persoonlijk maken. Dit klinkt misschien gek, maar dit werkt als een trein. Het is veel laagdrempeliger voor een potentiële kandidaat. Uiteraard werkt dit niet in iedere sector of voor ieder kandidaatsprofiel.

communal access

A quiet and communal space to come together and get things done.
Starting from
$115/mo
  • 5 Unique Items
  • 5 Product Variations
  • Great Support
We helpen je digitaal te groeien!

Innovate
Automate
Move

Forward.

Het digitaal werven van leef ondersteuners

Binnen twee weken live met een wervingscampagne, wat volledig is geautomatiseerd

Lees verder
Direct contact met ons opnemen?

Stuur ons een bericht.

Wij sturen je zo snel mogelijk een bericht terug.
Bedankt! We sturen je zo snel mogelijk een berichtje terug.
Oeps! Dat ging niet helemaal goed. Probeer het opnieuw.

Waar we onder andere goed in zijn.

Strategisch & Tactisch Advies

Wij begeleiden in het vertalen van bedrijfs naar marketingdoelstellingen. De volgende stap is het ontwikkelen van een media kanaalstrategie geplot op een kraakheldere marketing funnel. Vanuit dit sterke, digitale fundament prioriteren en plannen we de initiatieven.
Lees verder

Media inkoop & Analytics

Met een gedegen meetstrategie kunnen we toetsen welke best practices uit het medialandschap positief effect hebben op de gewenste doelstellingen. Verder helpen wij je graag verder met je media inkoop. Wij zijn experts in Analytics, Tag Manager, SEA, Social, Display en Video.
Lees verder

low-Code Development

Binnen enkele weken ben je online met een hoogwaardige Webflow website of Shopify webshop? Via low-code development zetten wij in mum van tijd een website naar wens neer of valideren wij laagdrempelig een nieuw concept, zonder hoge investering.
Lees verder

Recruitment Marketing

Nieuw personeel vinden is nog niet zo makkelijk. In sommige sectoren is het een erg lastige zaak. De vraag is dan hoe je op een effectieve, geautomatiseerde manier mensen kunt benaderen, zodat je zelf tijd hebt om te focussen op de kwalitatieve gesprekken. Wij kunnen je daarbij helpen.
Lees verder